KTM Club Scandinavia

Vi finns i monter A04:26

KTM CLUB SCANDINAVIA ÄR EN KLUBB FÖR DIG SOM KÖR, ELLER VILL KÖRA KTM, OAVSETT OM DU KÖR PÅ GATAN, I SKOGEN, PÅ CROSSBANAN ELLER ROADRACINGBANAN!

Välkommen till KTM Club Scandinavia

Klubben för dig med stort orangefärgat hjärta, en klubb för dig som kör KTM, vill köra KTM eller bara är fanatiskt hängiven till KTM.

Idén till KTM Club Scandinavia, KCS, startade lite smått sommaren 2010 och vid 2011 års MC-mässa hade vi premiär. Nu kan vi stoltsera med över 10 000 medlemmar på vår Facebook-grupp.
I Facebookgruppen pågår ständiga samtal och diskussioner om de Österrikiska maskinernas förträfflighet. Får du inte ett klokt och korrekt svar här så finns det inte.

KCS har ett nära och intimt samarbete med KTM Scandinavia AB och tillsammans arrangerar vi ett par evenemang om året. Exempelvis bankörningar på Sviestad, Gelleråsen och Kinnekulle samt grusbus i Säfsen. MC-mässan är ett annat årligen återkommande arrangemang som vi håller extra varmt om hjärtat.
Medlemskapet i klubben är gratis, du anmäler och registrerar dig på forumet så är du medlem, busenkelt !!
Klubben är medlemmarnas klubb, vill du något speciellt eller känner du att du skulle vilja dra i gång något extra så är det bara att höra av sig till oss så ska vi hjälpa till. Inga idéer är för dumma eller knasiga så tveka inte.

Återigen, varmt välkommen till KTM Club Scandinavia!!
Hitta oss på kartan

Varumärken

  • KTM

Kategorier

  • Klubbar/Föreningar

Kontakt

KTM Club Scandinavia

Örnsätrabacken 87 127 30  Skärholmen Sverige